16. SOS Lasteküla Eesti Ühingu korraldatud “Kevadkoputus” koostöös Southwestern Advantage Eestiga ületas kõik ootused ja seatud eesmärgid. Eesmärgiks oli koguda 45 000 eurot, kuid koguti lausa 79 685,43 eurot.

Selle hooaja “Kevadkoputuse” raames kogusid tudengid raha ukselt-uksele koputades ja infot levitades SOS Lasteküla peremajade sanitaarremondiks. Osad majad on juba üle 30 aasta vanused ning vajavad hädasti kõpitsemist, et SOS pered saaksid elada kaasaegsetes tingimustes. 

SOS Lasteküla Eesti Ühingu kommunikatsioonijuhi Katri Laiv sõnul on eesmärgi täitmine positiivne üllatus. “Proovisime olla realistid ning seadsime eesmärgiks 45 000 eurot, mille abiga saaksime teha SOS peremajadele sanitaarremonti ning pakkuda lastele tänapäevaseid tingimusi. Olime kõik lootusrikkad, et Eesti inimene aitab ka raskel ajal täita üllaid eesmärke ning positiivselt üllatunud, et eesmärk sai täidetud nii võimsalt, nüüd saavad majad korralikult remonditud!”

“SOS Lasteküla poolt tahan tänada kõiki annetajaid, Duo Meediat, No Mittens Agentuuri, Southwestern Advantage’t ja nende tudengeid ning muidugi Tõnis Niinemetsa, kes oli nõus olema aktsiooni eestkõneleja,” ütles Katri lõpetuseks.

“Kevadkoputuse” järelkoputus toimub 8. aprillil samades piirkondades. Koputama lähevad tudengid, kes 2. aprillil ei saanud aktsioonis osaleda. Raha kogutakse samal eesmärgil ning see kajastub ka lõpptulemuses. 

“Kevadkoputus” on kõigest üks heategevuslik aktsioon SOS Lasteküla Eesti Ühingu tegevuste hulgas. Meil läheb igapäevaselt vaja inimeste abil. Kui Sa tahad meile omalt poolt õla alla panna, siis vajuta SIIA.

Southwestern Advantage tudengid enne koputama minemist.
2023. aasta “Kevadkoputus” ületas kõik ootused